Saturday, May 22, 2010

Perasmian Team Futsal Remaja - Gelanggang Toyol


( Dah habis.. X puas ati )


( ewah 2x - siap nari lg.. )


( tak mo komen )


( Ilman bersemangat pulon hahaha... )


( Gaduh-gaduh manja.. - belakon ja nih )


( Tazkirah 10 Minit - mana boleh seronok je.. )


( Perasmian Gelanggang Toyol - hahaha )

Huhui.. Hari ini 2 post sy bubuh dlm blog ni..
Pada 21/5/2010 lepas, Remaja telah menganjurkan satu aktiviti sukan iaitu sukan futsal. Kami main dekat gelanggan bola tampar atas surau je.. mula daripada petang tu hujan cukup lebat, tapi alhamdulillah, lepas isyak ujan pon berenti.. memang bernasib baik la.. Ramai juga yang turun malam tu, tapi ramai juga yang tak bawak kasut, so jd penonton je lah.. Terima kasih sy ucapkan buat pak cik- pak cik yang sudi menberi semangat, buat Hj Abu & Family diatas kesudian membekalkan elektrik, buat semua yang hadir juga. Perasmian gelanggan telah dijalankan oleh Tn Hj Ibrahim bin Othman, penasihat remaja. Saya harap aktiviti ini berterusan, dan kalau ada pak cik2 yang berminat nak join, jom le... hehehe ( Kalah jgn menangis ). Tgk Gambar dah la ye, malas nak taip.. Babai.. Op-op, majlis bersurai jam 12 tgh mlm.

1 comment:

aspirine_has123 said...

x ajak aku pon...
tak pe doirang dah lupe kt aku..
huhuhuhu