Saturday, May 22, 2010

Laporan Kem Nuqaba' 2010


( Bergambar kenang-kenangan)


( Burung Hantu - Haha.. kena teruk bebudak tu )


( Chekpoint Explorace - Pulun.. )


( Kanak-kanak riang )


( LDK - Pembentangan )


( LDK - Main conteng-conteng )


(Kawasan Perkhemahan - Depan surau je..)

Assalamualaikum Wr Wb
Alhamdulillah, hari ni sy diberi kesempatan utk meng'upload' gambar dan menyiapkan laporan Kem Nuqaba' 2010.. Beribu kemaafan dipohon diatas ketidaksempatan kami menedit blog ini keran beberapa masalah ... sila la baca ye...


Program dimulakan pada jam 2.30 ptg waktu Selama. Seramai 26 peserta dan 15 org urusetia telah melapor diri. Alhamdulillah, cuaca pada kedua-dua hari sangat baik dan menyebelahi kami. Program yang pada asalnya dijadualkan bermula pada jam 8.00 pagi telah ditangguhkan sehingga jam 2.30 ptg. Walau bagaimanapun, segala-galanya berjalan lancar. Pada hari pertama kem, Kem dimulakan dengan taklimat awal oleh Saudara Zulkhairi, dan seterusnya program diambil alih oleh Saudara Hazwan Munir bagi slot kepimpinan. Menu makan malam pada hari pertama itu ialah Ayam Masak Kicap pedas, Ikan Goreng, Sayur Campur kot... Malam tu, peserta tido pukul 4 pagi ( hehehe.. padan muka )
Seorang peserta dihantar ke Hospital Selama kerana sakit.. Tapi x serius, bagi ubat + cucuk sejemput, elok trus..
Malam tu, slot kuliah oleh A.F. ust Abu Salam Ariffin, Slot 2 oleh Cg Mashor Hashim, Penyediaan kertas kerja & sbgnya, slot 3-LDK, Slot 4- Burung Hantu.
Majlis penutup dirasmikan oleh, Tn Joshuade Reza Bin Mohd Zaini, Pegawai tadbir Agama Islam, Daerah Selama. Malas dah nk ulas, tgk gambar dah la..

1 comment:

aspirine_has123 said...

gmbr aku x de pun...
huhuhuhu